Tarieven

Kwaliteit komt met een prijs, je checkt ze hier

Hieronder vindt u de vanaf prijzen voor alle diensten die Riding Rebellion te bieden heeft. Al de genoemde prijzen zijn exclusief BTW.

  • Carwrapping
  • Chrome delete
  • Lampen tinten
  • Ramen tinten
  • Paint protection film
  • Stripings & Decals
  • Belettering

Carwrapping

Een echt uniek voertuig door deze te laten wrappen? Wij begeleiden u door het proces en geven u de vrijheid om met het gewenste ontwerp te komen. Met onze hoogwaardige folies en passie voor het vak, staat u garant voor kwaliteit.
3D hatch€ 1750,
5D hatch€ 1850,
Coupé€ 1850,
Sedan€ 1950,
Station€ 2000,
SUV € 2250,
Sportwagen€ 2500,
Bedrijfsbusje€ 2500,
Bedrijfsbus€ 3000,
Is uw auto ouder dan 5 jaar? Dan wrappen wij onder voorbehoud. Meer weten? Check hier de algemene voorwaarden. Al onze prijzen zijn ex. btw. en incl. montage en materiaal met een garantie van 5 jaar. Prijzen zijn ter indicatie en kunnen hoger uitvallen door keuze van speciale wrap folies en bijvoorbeeld AMG Bumpers of spoiler kits. Meer informatie over prijzen? Mail ons een foto van uw auto en ontvang een prijsopgave op maat.

Chrome delete

Een Chrome delete is weer een extra stap om uw voertuig een andere uitstraling te geven. Bij een Chrome delete brengen we folie aan op alle chrome delen van de auto. Er is een legio aan opties en in de meeste gevallen zorgen hoogglans zwart, satijn of mat voor de meest premium uitstraling.
Raamlijsten€ 300,
Dakdragers€ 200,
Grill € 150,
Logo’s p.s.€ 50,
Handgrepen p.s.€ 75,
Spiegelkappen€ 100,
Al onze prijzen zijn ex. btw. incl. montage en materiaal met een garantie van 5 jaar. Prijzen zijn ter indicatie en kunnen hoger uitvallen door keuze voor speciale wrap folies en bijvoorbeeld AMG Bumpers of spoiler kits. Meer informatie over prijzen? Mail ons een foto van uw auto en ontvang een prijsopgave op maat.

Lampen tinten

Laat uw koplampen en achterlichten smoken met onze hoogwaardige folie van Luxe Light Wrap. Zo geeft u uw auto wat extra stijl en een “stealth” look.
Koplampen€ 100,
Achterlicht enkel€ 100,
Achterlicht dubbel€ 150,
Mistlampen€ 50,
Al onze prijzen zijn ex. btw. en incl. montage en materiaal met een garantie van 10 jaar.

Ramen tinten

Wilt u wat meer privacy en tegelijkertijd een stoerdere look, laat uw autoramen bij ons tinten. Bekijk onze pagina over ‘Blinderen’ om alle voordelen door te nemen.
3D hatch€ 160,
5D hatch€ 215,
Coupé € 215,
Sedan € 250,
Station€ 270,
SUV € 290,
Al onze prijzen zijn ex. btw. en incl. montage en materiaal met een garantie van 10 jaar.

Paint Protection Film (PPF)

Bescherm uw auto tegen schades als, krassen, steeninslagen, corrosie en meer. Wij maken alleen gebruik van de folie Premium Shield, wat aantoonbaar de beste bescherming biedt en de beste “self-healing” technologie in huis heeft. Tevens krijgt u 10 jaar garantie.
Basis pakket€ 800,
Standaard€ 1600,
Volledig€ 4000,
Al onze prijzen zijn ex. btw. en incl. montage en materiaal met een garantie van 10 jaar.

Stripings en Decals

Met decals geeft u uw auto een veel sportievere en opvallende look. Wij kunnen zelf de striping voor u ontwerpen die vrijwel identiek zijn aan de officiële fabrieks striping of raceauto. Wij kunnen vrijwel alles aanpassen.
Striping zijkanten€ 240,
Striping midden€ 320,
Complete striping€ 500,
Windowbanner€ 60,
Instanaam sticker€ 20,
Race livery€ 300,
Al onze prijzen zijn ex. btw. en incl. montage en materiaal met een garantie van 5 jaar. Prijzen zijn ter indicatie en kunnen hoger uitvallen door keuze voor speciale wrap folies. Meer informatie over prijzen? Mail ons een foto van uw auto en ontvang een prijsopgave op maat.

Belettering

Met een bedrijfs bestickering op uw bus valt u pas echt op. Het is een soort gigantisch visitekaartje op de weg. De opties hiervoor zijn enorm en de prijzen kunnen dan ook erg uiteen lopen. Hieronder een voorbeeld van de mogelijkheden.
Basis € 250,
Standaard€ 500,
Extra € 750,
Ultra € 1500,
Fullwrap€ 2500,
Al onze prijzen zijn ex. btw. en incl. montage en materiaal met een garantie van 5 jaar. Prijzen zijn ter indicatie en kunnen hoger uitvallen door keuze voor speciale wrap folies. Meer informatie over prijzen, mail ons een foto van uw bus, logo en website en ontvang een ontwerp met prijsopgave op maat.