Ruiten blinderen

Geniet van ultieme privacy op de weg

Ruit blindering van auto’s is een van de specialismen van Riding Rebellion. Een toffe toevoeging aan carwrapping of belettering, maar ook op zichzelf al een stijlvol accent. Breng uw voertuig bij ons langs en laat uw ruiten blinderen door Riding Rebellion!

Waarom de autoruiten blinderen?

  • Privacy: De autoruiten tinten maakt het lastiger om te zien wat er allemaal aan de binnenkant gebeurt. Zo geniet u van een stukje extra
  • Veiligheid: Mocht er onverhoopt een ruit kapot springen, dan zorgt de blindering ervoor dat het glas niet in het rond vliegt.
  • Sportief: De ruiten blinderen is een redelijk eenvoudige en laagdrempelige manier om een stoere, sportieve look neer te zetten.
  • Warmte werend: U heeft beter zicht, omdat de blindering een zonwerende werking heeft. Dat zorgt er ook nog eens voor dat de auto minder snel warm wordt.
  • UV-bescherming: De folie houdt een groot deel van het UV licht tegen. Dit voorkomt verkleuring van het interieur.

Hoe werkt autoramen blinderen?

In principe kunnen wij alle ramen van de auto blinderen, maar hierbij geldt wel het volgende:

  • De voorruit en de voorste zijruiten mogen niet volledig worden verduisterd. Doorgaans monteren we een 70% lichtdoorlatende folie op de voorste ruiten, zo blijft u zeker binnen de wettelijk toegestane tint.
  • De achterruiten kunt u in principe zo donker maken als u zelf wilt, hiervoor variëren de percentages tussen de 40% en de 5% lichtdoorlatend.</p>

Verder maken we geen gebruik van tijdbesparende “pre-cuts”, wij snijden alle patronen zelf met de hand voor dé perfecte maatvoering. Door onze jarenlange ervaring is het haast niet van een fabrieksblindering te onderscheiden. De samenkomst van nauwe precisie en materialen van hoge kwaliteit zorgen voor een perfect eindresultaat.

Contact met Riding Rebellion

Heeft u een design op het oog en wilt u weten of en hoe wij dit voor u kunnen realiseren? Of heeft u vragen over onze mogelijkheden of de kosten? Laat gerust een bericht achter via het formulier en wij nemen zo snel mogelijk contact op.