Leaseauto-wrapping

Leaseauto’s laten wrappen

Iedere keer weer kruipt er een andere bestuurder achter het stuur van een leaseauto. Hoe kun je nu zorgen dat zo’n wagen beschermd en mooi blijft? Een leaseauto laten wrappen is de perfecte manier om te zorgen voor minder schade én meer charisma. Riding Rebellion is dé carwrappingspecialist van regio Eindhoven en realiseert dit met alle plezier voor je.

Een extra beschermlaag

Een leaseauto krijgt heel wat te verduren. Om de zoveel tijd stapt er weer een nieuwe bestuurder in, die vaak behoorlijk wat kilometers aan de kilometerstand toevoegt. Er is bovendien geen peil te trekken op de rijstijl van ieder individu. Omdat de wagen lang mee moet gaan, is het belangrijk om deze goed te onderhouden en beschermen. Dat is precies waar carwrapping ideaal voor is.

De foliewrap (wij maken gebruik van de topmerken 3M en Avery Dennison) dient als extra laag die de lak beschermt tegen invloeden van buitenaf zoals steenslag, takken, en zelfs kleine ongelukjes (een paaltje over het hoofd zien, bijvoorbeeld). Met een carwrap is er een stuk minder kans op schade. Zo blijft de auto in goede staat en ben jij uiteindelijk minder kosten kwijt aan het onderhoud.

Een unieke uitstraling

Een wagenpark met leaseauto’s ziet er over het algemeen nogal eentonig uit. Niet zo vreemd, aangezien de voertuigen een breed scala aan klanten dient te bekoren. Echter heeft niet elke bestuurder behoefte aan een standaard wagen. Ook in zo’n geval biedt leaseauto-wrapping uitkomst. Hiermee zet je eenvoudig een uniek uiterlijk neer, zonder dat dit permanent op de wagen zit – wel zo prettig voor de volgende klant. Het kan daarbij gaan om alles van simpele belettering (ideaal voor bijvoorbeeld bedrijfsreclame) tot volledige wrapping (perfect voor een gepersonaliseerd voertuig). Hier bij Riding Rebellion geldt in ieder geval: geen design dat te gek is!

Ontdek alle mogelijkheden door contact met ons op te nemen – wij vertellen je graag meer over wat wij voor jou kunnen betekenen. Bel daarom naar 085-2082216 of vul het contactformulier in en wie weet is jouw wagenpark straks voorzien van bescherming én uitstraling.

Contact met Riding Rebellion

Heeft u een design op het oog en wilt u weten of en hoe wij dit voor u kunnen realiseren? Of heeft u vragen over onze mogelijkheden of de kosten? Laat gerust een bericht achter via het formulier en wij nemen zo snel mogelijk contact op.