Diensten

Carwrap

Is een bijzondere auto of motor alleen niet genoeg voor u? Wilt u écht in iets unieks op weg? Kies dan voor een carwrap, Niets is ons te gek – wij gaan geen uitdaging uit de weg! Samen met u kijken we graag hoe wij uw dromen waar kunnen maken.

Belettering

De perfecte manier om iets te promoten: een auto beletteren of bestickeren. Zo maakt u reclame terwijl u onderweg bent, eigenlijk zonder dat u verder ook maar iets hoeft te ondernemen. Zorg dat uw wagen inclusief boodschap opvalt met de bestickering en belettering van Riding Rebellion!

Ruiten Blinderen

Ruit blindering van auto’s is een van de specialismen van Riding Rebellion. Een toffe toevoeging aan carwrapping of belettering, maar ook op zichzelf al een stijlvol accent. Breng uw voertuig bij ons langs en laat uw ruiten blinderen!

Paint Protection Film

Paint Protection Film, ook wel PPF genoemd, is een rubberachtige folie die gebruikt wordt voor het beschermen van de lak van uw auto. Omdat PPF transparant is, is het verstandig om uw auto eerst te laten detailen bij onze partner Carmotec in Yrseke. Riding Rebellion maakt gebruik van PPF van het merk Premium Shield. PPF is vrij prijzig, maar het is het zeker waard als u uw investering wilt beschermen.

Autopoetsmiddelen

Met een unieke wrap van Riding Rebellion steekt u met kop en schouders boven de rest uit, maar ook thuis kunt u uw auto echt laten stralen. Haal uw autopoetsmiddelen bij Riding Rebellion en geniet continu van een blinkende auto! Met het schoonmaken van uw auto zorgt u niet alleen voor een glanzende uitstraling, maar behoudt u ook nog eens de kwaliteit van het voertuig