Carwrapping

Unieke carwrapping en motorwrapping

Onderweg verdient u niets minder dan het allerbeste. Dat geldt niet alleen voor het rijgemak, maar ook voor de uitstraling en de indruk die u op de weg maakt. Waarom zou u geen uniek voertuig willen besturen? Al helemaal wanneer u er zeker van kunt zijn dat deze met uiterste zorg, aandacht en passie voor u gewrapt wordt – natuurlijk door Riding Rebellion; hét adres voor motor- en carwrapping in Eindhoven!

De voordelen van motor- of carwrapping

  • Een fantastisch uiterlijk
  • Eindeloos veel mogelijkheden qua kleuren en finishes (glossy, matte, satijnglans, metallic, chroom en carbon in allerlei uiteenlopende tinten)
  • Een flinke dosis bescherming
  • Veel minder kans op roestvorming

Uw motor of auto laten wrappen bij Riding Rebellion

Bij ons heeft u de keuze uit twee behandelingen:

  • De reguliere wrap; hierbij wordt het volledige zichtvlak bedekt
  • De volledige wrap: hierbij halen wij de deuren, kleppen en dergelijke uit het voertuig en nemen deze mee in de wrapping

Bij de volledige wrap krijgt u bovendien gratis het juiste schoonmaakproduct van topmerk KenoTek mee, zodat u het resultaat zo lang mogelijk in goede staat kunt houden.

Een uniek, custom carwrapping-design

Is een bijzondere kleur alleen niet genoeg voor uw auto of motor? Kies dan voor een custom carwrapping-design door uw wagen langs te brengen bij Riding Rebellion. Niets is ons te gek – wij gaan geen uitdaging uit de weg!

Een bijzondere print over de hele auto, specifieke details, bepaalde belettering; het kan allemaal! Onze naam is niet voor niets Riding Rebellion. De grens opzoeken en verleggen, het allemaal net een beetje anders doen, en het onmogelijke mogelijk maken: dát is wat wij graag doen.

Contact

Benieuwd naar wat een auto wrappen u zal kosten of informeren naar de mogelijkheden? Maak gerust uw wensen voor motor- of carwrapping kenbaar door contact op te nemen met Riding Rebellion uit Eindhoven. U bereikt ons via 085-2082216 of het online formulier.

Contact met Riding Rebellion

Heeft u een design op het oog en wilt u weten of en hoe wij dit voor u kunnen realiseren? Of heeft u vragen over onze mogelijkheden of de kosten? Laat gerust een bericht achter via het formulier en wij nemen zo snel mogelijk contact op.