Carwrapping-design

Scoor een unieke carwrap op uw ride!

Is een bijzondere auto of motor alleen niet genoeg voor u? Wilt u écht in iets unieks op weg? Kies dan voor een carwrap bij Riding Rebellion, de specialist in omgeving Eindhoven. Niets is ons te gek – wij gaan geen uitdaging uit de weg! Samen met u kijken we graag hoe wij uw dromen waar kunnen maken.

Het onmogelijke mogelijk maken

Een auto is ontzettend persoonlijk. U kiest waarschijnlijk niet zomaar een voertuig, maar gaat echt op zoek naar dat ene exemplaar dat qua comfort, luxe en uitstraling helemaal past bij al uw wensen. Waarom zou u dan voor iets gaan dat niet perfect aansluit bij uw stijl? Met een carwrap ziet uw auto er straks écht uit zoals u dat wilt. Alles is mogelijk; van een nieuwe kleur vanuit binnenpanelen naar buiten tot aan een bijzondere print of belettering over het gehele voertuig.

Onze naam is niet voor niets Riding Rebellion. De grens opzoeken en verleggen, het allemaal net een beetje anders doen, en het onmogelijke mogelijk maken: dát is wat wij graag doen. Ook wanneer u denkt dat uw wens niet haalbaar is, kunnen wij er ongetwijfeld iets moois van maken. Zo creatief en passend als u maar kunt bedenken!

Kwaliteit is onze prioriteit

Het unieke karakter van een carwrap mag, in onze ogen, natuurlijk niet ten koste gaan van de kwaliteit. Daarom werken wij te allen tijde met professionele materialen van hoge kwaliteit, namelijk folie van 3M en Avery Dennison en autopoetsmiddelen van Kenotek. Ook onze werkwijze getuigd van toewijding aan topresultaat. Met de grootste zorg, aandacht en passie gaan wij aan de slag met uw carwrap. Zo zetten wij iedere keer weer een strak, professioneel ontwerp neer – precies zoals u het altijd al voor ogen hebt gehad.

 

Contact

Weten hoe wij uw carwrap vorm kunnen geven? Laat ons uw wensen voor een carwrap weten door contact met ons op te nemen via tel. 085-2082216 of het online formulier. Riding Rebellion nodigt u graag uit in onze werkplaats in Waalre, vlakbij Eindhoven.

Contact met Riding Rebellion

Heeft u een design op het oog en wilt u weten of en hoe wij dit voor u kunnen realiseren? Of heeft u vragen over onze mogelijkheden of de kosten? Laat gerust een bericht achter via het formulier en wij nemen zo snel mogelijk contact op.