Belettering

Belettering en bestickering van voertuigen

De perfecte manier om iets te promoten: een auto beletteren of bestickeren. Zo maakt u reclame terwijl u onderweg bent, eigenlijk zonder dat u verder ook maar iets hoeft te ondernemen. Zorg dat uw wagen inclusief boodschap opvalt met de bestickering en belettering van Riding Rebellion; uw professionele carwrappingspecialist!

Reclame op uw auto: het perfecte promotiemateriaal

Reclame maken voor een bedrijf, vereniging of actie neemt vaak behoorlijk wat tijd en kosten in beslag. Op een snellere manier hetzelfde resultaat bereiken? Belettering en bestickering van uw auto is de oplossing!

 Bijvoorbeeld:

  • Logo’s
  • Slogans
  • Contactgegevens
  • Een leuke actie

Kortom: een boodschap die opvalt bij iedereen die u passeert of uw auto geparkeerd ziet staan.

Uw auto laten bestickeren door Riding Rebellion

De mogelijkheden van belettering zijn net zo uitvoerig als bij volledige carwrapping en de kwaliteit is net zo hoog. Wij gaan altijd uiterst secuur en zorgvuldig te werk. Bovendien zijn alle soorten en maten logo’s, slogans en meer te realiseren door ons. Wij gaan graag samen met u in gesprek om de gewenste boodschap te bereiken.

 

Contact

Wilt u uw auto laten beletteren en bent u benieuwd naar de kosten en de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op via tel. 085-2082216 of het online formulier. Wij helpen u zo snel mogelijk verder!

Contact met Riding Rebellion

Heeft u een design op het oog en wilt u weten of en hoe wij dit voor u kunnen realiseren? Of heeft u vragen over onze mogelijkheden of de kosten? Laat gerust een bericht achter via het formulier en wij nemen zo snel mogelijk contact op.