Autopoetsmiddelen

Uw stalen ros zo schoon en glad als babybilletjes

Met een unieke wrap van Riding Rebellion steekt u met kop en schouders boven de rest uit, maar ook thuis kunt u uw auto echt laten stralen. Haal uw autopoetsmiddelen bij Riding Rebellion en geniet continu van een blinkende auto!

Het juiste autopoetsmiddel

Met het schoonmaken van uw auto zorgt u niet alleen voor een glanzende uitstraling, maar behoudt u ook nog eens de kwaliteit van het voertuig. Wanneer u dit niet doet, kunt u te maken krijgen met het volgende:

  • Vuil lang laten zitten kan de lak beschadigen
  • In het interieur kunnen vlekken blijven zitten
  • Geurtjes blijven hangen
  • De gevolgen van roestvorming
  • Vogelpoep tast uw lak aan

Gaat het om insecten van de lak af poetsen, de ramen eens flink reinigen of de velgen laten blinken? Voor elk onderdeel van uw wagen zijn er geschikte autopoetsmiddelen en wij hebben ze allemaal voor u in huis.

Kwaliteit van Kenotek

Hier bij Riding Rebellion kiezen we enkel voor autopoetsmiddelen van topkwaliteit, zowel in onze eigen werkplaats als bij de verkoop van autopoetsmiddelen aan onze klanten. Kenotek is de hofleverancier van een groot aantal van de beste wasstraten door de hele BeNeLux. Omdat zij veel in groot formaat verkopen, krijgt u in plaats van de gebruikelijke klein formaat flessen dan ook 1 Liter verpakkingen van uw poetsproduct. Daarom werken wij met de autopoetsmiddelen van Kenotek, welke ook te gebruiken zijn op uw carwrap. Neemt u een wrap bij ons af? Dan krijgt u 1 liter van het juiste Kenotek-product mee, zodat u de auto het komende jaar goed bij kunt houden, en zo lang mogelijk plezier heeft van uw product.

Contact met Riding Rebellion

Heeft u een design op het oog en wilt u weten of en hoe wij dit voor u kunnen realiseren? Of heeft u vragen over onze mogelijkheden of de kosten? Laat gerust een bericht achter via het formulier en wij nemen zo snel mogelijk contact op.